Verner Petersen & Søn ApS
Snedkermester i Roskilde, Taastrup

KONTAKT OS I DAG FOR ET UFORPLIGTENDE TILBUD PÅ
43 99 04 92 eller 43990492@mail.dk

Nyt tag

Trænger din bolig til et nyt tag, eller skal du have monteret tag i forbindelse med nybyggeri? Hos Verner Petersen & Søn ApS er vi eksperter i tagløsninger. Med en alsidig kompetenceprofil, der foruden tagdækning også omfatter traditionelle tømrer- og snedkeropgaver, er vi en fornuftig samarbejdspartner.

Få kompetent hjælp i hele processen

Der kan opstå mange spørgsmål, når man beslutter sig for at få nyt tag. Hvilke materialer skal bruges? Hvilke krav er der til overfladen? Hvad egner sig bedste til byggeriet og arkitekturen? Det er som regel en god idé at hente hjælp hos fagfolk. Hos Verner Petersen & Søn ApS sikrer vi gennem rådgivning, vejledning og grundig dialog, at din bolig får en optimal tagløsning.

Et godt stykke håndværk

Siden 1961 har vi været garant for et godt stykke håndværk. Vores tilgang er personlig og loyal, for vi ønsker at yde vores kunder den bedst tænkelige service. Hvad enten de skal have nyt tag, udskiftet døre og vinduer eller udført andet tømrer- og snedkerarbejde.

Ring i dag

Vi hører hjemme i Taastrup, hvorfra vi blandt andet kører ud og servicerer kunder i Roskilde, Rødovre, Greve, Hvidovre og Glostrup. Har du spørgsmål, eller ønsker du et uforpligtende tilbud, er du altid velkommen til at ringe på 43 99 04 92 eller mobil 23 26 55 92.