Verner Petersen & Søn ApS
Snedkermester i Roskilde, Taastrup

KONTAKT OS I DAG FOR ET UFORPLIGTENDE TILBUD PÅ
43 99 04 92 eller 43990492@mail.dk

Tagarbejde

GREVE | HVIDOVRE | ROSKILDE | RØDOVRE | TAASTRUP

Trænger dit tag til en renovering, eller ønsker du at få monteret et helt nyt tag i forbindelse med ombygning, tilbygning eller nybygning? Hos Verner Petersen & Søn ApS er vi specialiseret i tagarbejde af enhver art. Foruden tagdækning beskæftiger vi os også med traditionelt tømrer- og snedkerarbejde, der også omfatter udskiftning af vinduer og døre, inventar, tilbygninger, tagarbejde og meget mere.

 

Reparation og vedligeholdelse

Hvis du oplever, at dit tag er slidt og virker mindre modstandsdygtigt, er det en god idé at få professionelle fagfolk til at tilse det. Måske er det et helt nyt tag, der er løsningen, eller måske trænger dit tag blot til reparation og vedligeholdelse.

Hos Verner Petersen & Søn ApS beskæftiger vi en række kompetente tagdækkere, der er specialiseret i reparation og vedligeholdelse af alle typer tagkonstruktioner. Vi monterer også nye tage med en effektiv og kvalitetsbevidst tilgang. Er du i tvivl om, hvilken løsning, der er den rigtige, hjælper vi gerne med rådgivning og vejledning.

 

Få et uforpligtende tilbud på tagarbejde

Ring til os på 43 99 04 92 eller mobil 23 26 55 92 og få svar på eventuelle spørgsmål – vi giver også gerne et uforpligtende tilbud. Vi arbejder blandt andet i Greve, Hvidovre, Glostrup, Rødovre, Roskilde og Taastrup, hvor vi har kontor.