Verner Petersen & Søn ApS
Snedkermester i Roskilde, Taastrup

KONTAKT OS I DAG FOR ET UFORPLIGTENDE TILBUD PÅ
43 99 04 92 eller 43990492@mail.dk

Nyt inventar?

Trænger dit hjem til nyt inventar, så kan vi hjælpe. Vi har erfaring fra opgaver med inventar i byer ligefra Taastrup, Rødovre og Hvidovre helt til Greve og Roskilde. Vi står klar til at hjælpe dig med inventar, der går ud over det sædvanlige. Er du på udkig efter inventar med mål og design, som ikke findes i Ikea eller andre møbelvarehuse, så har vi den rette løsning til dig. Vi har specialiseret os i at bygge inventar, der går lidt ud over det, du normaltvis kan forvente. Vi tilbyder erfaren og professionel snedker- og tømrerhåndværk til dit byggeprojekt. Hvad enten du skal have bygget en bardisk, en vinreol, et reolsystem, en hems eller noget helt andet, så står vi til rådighed.

Vi udfører både små og store opgaver

Vi ser ikke begrænsninger, men muligheder. Sammen med den enkelte kunde finder vi frem til den helt rigtige inventar løsning, der er tilpasset netop dine ønsker og behov. Vi har gennem årerne udført mange både større og mindre opgaver for kunder med ønske om nyt inventar på hele Sjælland. Tag gerne et kig i vores galleri, hvor du kan se billeder at nogle af vores mange specialopgaver. Vi har tidligere arbejdet med mange både private kunder og erhvervskunder så som vinhandlere, sygehuse, butikker med mere.

Kontakt os for hjælp til nyt inventar

Ønsker du at høre mere eller er du interesseret i et uforpligtende tilbud, er du meget velkommen til at kontakte os. Vi finder i fællesskab med dig frem til en løsning, der passer til netop dine behov. Vi er beliggende centralt i Taastrup og har tidligere hjulpet kunder med nyt inventar i området, herunder Roskilde, Rødovre, Greve, Hvidovre og Glostrup. Vi er åbne for jobs i hele landet, så kontakt os gerne på telefon 43 99 04 92 eller e-mail 43990492@mail.dk, hvis du er interesseret i et tilbud. Vi står klar til at hjælpe dig. 

Vi står også gerne til rådighed for dig, som ønsker nyt tag, snedkerarbejde, vinduesudskiftning, tilbygninger eller tømrerarbejde og renoveringer.