Verner Petersen & Søn ApS
Snedkermester i Roskilde, Taastrup

KONTAKT OS I DAG FOR ET UFORPLIGTENDE TILBUD PÅ
43 99 04 92 eller 43990492@mail.dk

Vinduer og døre

Vi kan tilbyde flere løsninger inden for service, renovering og udskiftning af vinduer og døre med erfaring fra vinduesudskiftning i byer som Taastrup, Hvidovre, Rødovre og videre til Greve og Roskilde. Sammen med den enkelte kunde finder vi frem til de perfekte vinduer og døre, der er den mest optimale deres projekt.

Når man overvejer en vinduesudskiftning, så er det vigtigt at tale med en professionel om ens muligheder når det kommer til vinduer og døre. Vi tilbyder en bred vifte af løsninger ligesom vi kan levere et bredt sortiment i vinduer og døre. 

Renovering af både vinduer og døre

Er det ikke nødvendigt med helt nye vinduer og døre så tilbyder vi også renovering heraf. Når der er tale om renovering af dine vinduer og døre, kan vi blandt andet tilbyde at udskifte termoruder, glatlister, tætningslister samt beslag. Er der partielt nedbrudt træ kan vi ligeledes renovere og udskifte dette, på både vinduer og døre. 

Vinduesudskiftning

Vi udskifter og leverer færdigmalede vinduer og døre. Vi benytter os kun af de bedste leverandører, så produktet lever op til såvel vores som kundens høje krav til kvalitet, funktionalitet og design. Vi har samarbejdsaftaler med de førende fabrikanter i Danmark og sørger altid for at din vinduesudskiftning bliver udført professionelt. 

Vi sikrer dig de bedste vinduer og døre

For at du som kunde altid føler dig sikker når du bestiller et stykke arbejde hos os, er vi medlem af Dansk Håndværk Garantiordning. Vi samarbejder kun med de bedste leverandører og samarbejdspartnere på markedet, så du ikke skal gå på kompromis med kvaliteten. Vi arbejder blandt andet sammen med leverandører som Idealcombi, UD-vinduer og Rationel. Vi har mange års erfaring med renovering, vinduesudskiftning og generel udskiftning af vinduer og døre, og vores professionelle og kompetente medarbejdere står altid klar til at hjælpe dig med dit byggeprojekt.

Ring for et uforpligtende tilbud på vinduesudskiftning

Ønsker du at høre mere om, hvad vi kan tilbyde dig inden vinduesudskiftning og -renovering, er du meget velkommen til at kontakte os. Vi står altid klar med en uforpligtende snak eller tilbud på netop dit projekt. Vi udfører alt i udskiftning og renovering af vinduer og døre for kunder i og omkring Taastrup, Roskilde, Rødovre, Greve, Hvidovre og Glostrup. Kontakt os i dag på telefon 43 99 04 92 eller e-mail 43990492@mail.dk.

Vi kan også hjælpe med nyt tag, inventar, snedkeropgaver, tilbygninger og almen tagarbejde