Verner Petersen & Søn ApS
Snedkermester i Roskilde, Taastrup

KONTAKT OS I DAG FOR ET UFORPLIGTENDE TILBUD PÅ
43 99 04 92 eller 43990492@mail.dk

Tagarbejde

Vi er din leverandør af tagarbejde i det store område mellem Taastrup, Hvidovre og Rødovre og videre til Greve og Roskilde. Trænger dit tag til en renovering, eller ønsker du at få monteret et helt nyt tag i forbindelse med ombygning, tilbygning eller nybygning? Hos Verner Petersen & Søn ApS er vi specialiseret i tagarbejde af enhver art. Foruden tagdækning beskæftiger vi os også med traditionelt tømrer- og snedkerarbejde, der også omfatter udskiftning af vinduer og døre, inventar, tilbygninger, og meget mere.

 

Reparation og vedligeholdelse

Hvis du oplever, at dit tag er slidt og virker mindre modstandsdygtigt, er det en god idé at få professionelle fagfolk til at tilse det og vurdere om det er nødvendigt med tagarbejde. Måske er det et helt nyt tag, der er løsningen, eller måske trænger dit tag blot til reparation og vedligeholdelse.

Hos Verner Petersen & Søn ApS beskæftiger vi en række kompetente tagdækkere, der er specialiseret i reparation og vedligeholdelse af alle typer tagkonstruktioner. Vi monterer også nye tage med en effektiv og kvalitetsbevidst tilgang. Er du i tvivl om, hvilken form for tagarbejde, der er den rigtige løsning, hjælper vi gerne med rådgivning og vejledning.

 

Få et uforpligtende tilbud på tagarbejde

Ring til os på 43 99 04 92 eller mobil 23 26 55 92 og få svar på eventuelle spørgsmål – vi giver også gerne et uforpligtende tilbud. Vi udfører tagarbejde i blandt andet Greve, Hvidovre, Glostrup, Rødovre, Roskilde og Taastrup, hvor vi har kontor.

 

Ønsker du en tilbygning?

Har du behov for mere plads i dit hjem? Så er en tilbygning måske løsningen for dig. Vi har mange års erfaring fra opgaver i området omkring Taastrup, Hvidovre og Rødovre og videre til byer som Greve og Roskilde, hvor alle vores kunder har fået stort udbytte af deres nye tilbygning. 

En ny tilbygning giver mange muligheder. Mangler der et børneværelse, værksted eller et vaskerum, så kan en tilbyging være svaret.