Verner Petersen & Søn ApS
Snedkermester i Roskilde, Taastrup

KONTAKT OS I DAG FOR ET UFORPLIGTENDE TILBUD PÅ
43 99 04 92 eller 43990492@mail.dk

Sommerhusbyggeri

Kvalitetssikret sommerhusbyggeri hos VernerPetersen & Søn ApS i Taastrup


Hos Verner Petersen & Søn ApS tilbyder vi modulbyggeri af sommerhuse, så hvis du ønsker at skabe et fritidsrum for dig og din familie, kan vi være behjælpelig med dette. I arbejdsprocessen skaber vi delene til sommerhuset på vores værksted, hvorefter vi samler delene ude på din grund. Det fordelsagtige ved dette er, at vi kan bygge kvalitetssommerhuse til en konkurrencedygtig pris. Vi tilbyder endvidere også tilbygning af sommerhuse samt renovering og vedligeholdelse, så dit sommerhus altid er top stand.

Byg et sommerhus


Den klare fordel ved at bygge et nyt sommerhus er, at du får en helt ny bolig, hvor du ikke skal tænke på at afsætte tid til hverken renovering eller vedligeholdelse. Dermed er sommerhuset klar til mange hyggelige stunder for dig og din familie med det samme. I hele processen opretholder vi altid en god dialog med kunden, så resultatet altid kommer til at stemme overens med forventningerne. Dette omfatter naturligvis også aftalerne i forhold til tid og pris, som vi altid overholder.

Drømmer du om dit eget sommerhus?


Så kan vi hos Verner Petersen & Søn ApS hjælpe dig tættere på drømmen. Vi har erfaringerne og kompetencerne til at gøre din drøm til virkelighed, og vi vil meget gerne udføre arbejdet for dig. Vores virksomhed er beliggende i Taastrup, men vi opfører sommerhuse på det meste af Sjælland og i hele Storkøbenhavn, der også omfatter Greve, Hvidovre, Roskilde og Rødovre. Tøv derfor ikke med at kontakte os – vi glæder os til at høre fra dig på tlf. 43 99 04 92 eller pr. mail 43990492@mail.dk.

 

Trænger du til nyt inventar?