Verner Petersen & Søn ApS
Snedkermester i Roskilde, Taastrup

KONTAKT OS I DAG FOR ET UFORPLIGTENDE TILBUD PÅ
43 99 04 92 eller 43990492@mail.dk

Maskinsnedkeri

Eget maskinsnedkeri hos Verner Petersen & Søn ApS i Taastrup


Hos Verner Petersen & Søn ApS har vi eget maskinsnedkeri, hvor vi kan udføre alt fra de mest traditionelle snedkeropgaver til de mere komplicerede af slagsen. Fordi vi har vores eget maskinsnedkeri, kan vi hurtigt lave de specifikke dele, som vi skulle mangle i forbindelse med arbejdsopgaver. Når vi håndterer snedkeropgaver i maskinsnedkeriet, trækker vi på de gamle håndværkstraditioner, der giver kunden et solidt resultat – og vores medarbejdere et godt produkt at arbejde med.

Kundens fordel - skræddersyede løsninger


En stor fordel ved vores maskinsnedkeri er helt klart, at det er muligt for os at fremstille produkter specifikt til den enkelte opgave eller den enkelte kunde. Står vi eksempelvis overfor en vinduesudskiftning eller specialprofiler, kan vi effektivt fremstille de nødvendige materialer. Vi modtager derfor også gerne specialopgaver, hvis kunden ønsker noget udover det sædvanlige. I fremstillingen benytter vi udelukkende de bedste materialer, hvilket gør, at vores resultater altid er kvalitetssikrede. Herudover kan vi være behjælpelige med reparationer af produkter, hvis der skulle være behov for dette.

Vil du vide mere?


Så kan du naturligvis altid kontakte os for at høre, hvad vi kan gøre for dig. Uanset om du har brug for et specialproduceret møbel, liste eller noget helt tredje, står vi klar til at hjælpe dig. Kontakt os allerede i dag, hvis du vil vide mere. Vi varetager opgaver for kunder i alle følgende byer: Greve, Hvidovre, Roskilde, Rødovre og naturligvis Taastrup og omegn. Du kan komme i kontakt med os på enten tlf. 43 99 04 92 eller pr. mail til vps-aps.dk. Via vores kontaktinformationer er du også velkommen til at henvende dig, hvis du har nogle specielle forespørgsler.

 

Klik hvis du skal du have bygget et nyt tag