Verner Petersen & Søn ApS
Snedkermester i Roskilde, Taastrup

KONTAKT OS I DAG FOR ET UFORPLIGTENDE TILBUD PÅ
43 99 04 92 eller 43990492@mail.dk

Vi er din lokale snedker

Som din lokale snedker står vi klar med professionelle løsninger inden for alt i tømrer- og snedkerarbejde. Som professionel snedker har over årene arbejdet på mange forskellige typer byggeprojekter i byer som Taastrup, Hvidovre og Rødovre og videre til Greve og Roskilde. Derved har vi oparbejdet en bred viden inden for alle slags tømrer- og snedkeropgaver. Så skal du have igangsat nybyggeri eller have foretaget ændringer på din nuværende bolig, kontorbygning eller sommerhus, så står vi til rådighed med professionel rådgivning og udførelse af byggeopgaver fra vores snedker. Vi har mange års erfaring og solidt faguddannet samt venligt personale, der står klar til at ordne diverse opgaver for dig.

 

Professionel snedker

Vores snedker er klar til at hjælpe dig, ligegyldigt hvilket stykke snedkerarbejde du skal have udført. Uanset om du står foran en stor renoveringsopgave af et gammelt, unikt hus med helt specielle særpræg eller du ønsker at bygge en helt ny bygning med en særlig udformning, er vores faguddannede snedkere klar til at hjælpe dig. Vi kan efter en lang årrække som snedkermester og tømrerfirma tilbyde en lang række ydelser, der overholder alle dine forventning til god kvalitet og solidt håndværk. Vi kan derfor med stolthed sige at vores snedker leverer et solidt og kvalitetsfyldt arbejde.

 

Kontakt vores snedker og hør mere

I fællesskab med den enkelte kunde finder vi frem til, hvordan vi bedst muligt får udført projektet, så du får et resultat, som du kan blive glad for i mange år. Vi står altid klar med et uforpligtende tilbud på netop dit byggeprojekt, og vi tager gerne en uddybende snak om dine ønsker og muligheder. Vi er beliggende centralt i Taastrup og vores snedker hjælper alle kunder i det omkringliggende område, herunder Roskilde, Rødovre, Greve, Hvidovre og Glostrup. Kontakt os i dag på telefon 43 99 04 92 eller e-mail 43990492@mail.dk, så vi kan give dig gode råd til dit drømmebyggeri. 

Vi står også gerne til rådighed for dig, som ønsker nyt tag, nyt inventarvinduesudskiftningtilbygninger eller tømrerarbejde og renoveringer.