Verner Petersen & Søn ApS
Snedkermester i Roskilde, Taastrup

KONTAKT OS I DAG FOR ET UFORPLIGTENDE TILBUD PÅ
43 99 04 92 eller 43990492@mail.dk

Tilbygning af høj kvalitet

Vi har mange års erfaring med tilbygning fra opgaver i byer som Taastrup, Hvidovre og Rødovre og videre til Greve og Roskilde. Så går du med tanker om at få lavet en tilbygning til dit hus eller sommerhus, så har vi løsningen til dig. Vi er et ambitiøst og kvalitetsbevidst tømrer- og snedkerfirma og har siden vores etablering i 1961 stået for mange forskellige tilbygninger. Hos Verner Petersen & Søn ApS beskæftiger vi en række veluddannede og erfarne tømrere og snedkere, der er klar til at opføre din tilbygning.

 

Gode råd og vejledning omkring tilbygning

Der er ofte en række overvejelser forbundet med at få lavet en tilbygning. Hvordan skal tilbygningen spille sammen med den eksisterende bygning og omgivelserne? Og hvilke materialer skal anvendes i din tilbygning? I kraft af mange års erfaring kan vi effektivt hjælpe på vej med gode råd og vejledning om din tilbygning, når tvivlen opstår.

Kvalitet er et nøgleord, der gennemgår hele virksomhedens koncept. Det er vigtigt for os, at både du og vi kan se på den færdige tilbygning med tilfredshed. Samtidig har vi konkurrencedygtige priser og sætter en ære i at overholde alle aftaler og leveringstider, så du kan begynde at nyde din tilbygning så hurtigt som muligt.

Vi glæder os til at hjælpe dig med din tilbygning

Har du spørgsmål, så ring på 43 99 04 92 eller mobil 23 26 55 92. Vi giver gerne et uforpligtende tilbud på din tilbygning. Vi har base i Taastrup, og udfører tilbygning i for eksempel Hvidovre, Glostrup, Roskilde, Rødovre og Greve.

Vi kan også hjælpe dig med nyt inventar, nyt tag, vinduer og døre samt generel tømrer- og snedkerarbejde.